Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Archive for 2010

Дистрибуција на Прирачникот – Упатства за практикување медицина заснована на докази подготвен преку Проектот за управување со здравствениот сектор

1

Почитувани, Како што Ви е познато,Министерството за здравство на 19 декември го промовираше Прирачникот “Упатства за практикување медицина заснована на докази” ...

12.23.10 | Соопштенија | Read more

Реакција по повод пресот на Здружението на вонболнички гинеколози и Здружението на приватни лекари на Македонија

6

Од: ФОНД ЗА ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРУВАЊЕ НА МАКЕДОНИЈА Дата: 19.12.2010 Реакција по повод пресот на Здружението на вонболнички гинеколози и Здружението на приватни лекари ...

12.19.10 | Соопштенија | Read more

Соопштение од здружението на вонболнички гинеколози

0

Од Здружение на вонболнички гинеколози СООПШТЕНИЕ До нашите пациенти, колеги и Министерот за здравство Во врска со се позачестените изјави во медиумите за р ...

12.16.10 | Соопштенија | Read more

Кардиоинтервенции во ПЗУ Филип Втори и Систина

0

Почитувани колеги, Во делот Превземања, можете да ги најдете 14-те ДСГ кардио интервенции кои се спроведуваат во ПЗУ Филип Втори и ПЗУ Систина со пропишани референ ...

12.16.10 | Соопштенија | Read more

Допис до лекарска комора

0

До: Лекарска комора Стоматолошка комора Здружение на приватни лекари Дата: 15.12.2010 Предмет: Известување Согласно претходно доставената Процедура за прием и об ...

12.15.10 | Соопштенија | Read more

Инфо билтен 2/2010 ФЗОМ

2

Почитувани, Со цел подобро да Ве запознаеме со работата на ФЗОМ, одлучивме преку кратки содржински теми во Инфо билтен да Ве информираме за работата на ФЗОМ. Инф ...

12.14.10 | Соопштенија | Read more

Иницијатива за промена на закон за партиципација

2

Почитувани колеги, Бидејќи целата докторска фела побара да има партиципација, претседателството на ЗПЛРМ, реши да даде иницијатива за промена на законот до минис ...

12.10.10 | Соопштенија | Read more

Наредба за превземање на превентивни мерки – Морбили

0

Почитувани колеги, Наредбата од Министерот за Здравство по однос на превентивните мерки кои што треба да се превземат по однос на епидемијата на морбили во Скопј ...

12.3.10 | Соопштенија | Read more

Соопштение за склучување на договори за 2011/2012

15

Почитувани колеги, Во Дневник од 01.12.2010 излезе соопштението од ФЗОМ за склучување на договори за здравствени услуги за 2011/2012. Скенираното соопштение може да се п ...

12.2.10 | Соопштенија | Read more

Конкурс за специјализација по семејна медицина и доедукација

0

Почитувани колеги, во Дневник со дата 30.11.2010 има конкурс за прием на кандидати за специјализација по семејна медицина и за доедукација на здравствени работници-и ...

11.30.10 | Соопштенија | Read more