Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Archive for 2013

Новини во договорите со ПЗЗ за 2014

0 Новини во договорите со ПЗЗ за 2014

Soopstenie za novni vo dogovorite so PZZ za 2014 na 30-12-2013 FINAL ...

12.30.13 | Соопштенија | Read more

Одлука за утврдување на обрасците Сл. Весник бр.145/2013

0

11. Odluka za utvrduvanje na obrascite 145 od 2013 ...

12.29.13 | Новини во правна регулатива | Read more

Прес конференција на ФЗОМ и на Здружението на приватни лекари на Република Македонија

0 Прес конференција на ФЗОМ и на Здружението на приватни лекари на Република Македонија

Soopstenie za preventivni pregledi so ZPLRM 29-12-2013 FINAL ...

12.29.13 | Соопштенија | Read more

Известување од УК за Радиотерапија и Онкологија

0

Почитувани, На следните линкови можете да ги превзмете двата документи: Известување од УК за Радиотерапија и онкологија и Распоред на лекарите по амбуланти од ка ...

12.26.13 | Соопштенија | Read more

Електронско потпишување на нови договори

0

Почитувани колеги, ФЗОМ за прв пат ни овозможи електронско потпишување на нашите нови договори. Новата алатка е пуштена во функција и затоа Ве замолувам во најбрз ...

12.25.13 | Соопштенија | Read more

Привремени ограничувања за приоритетни упати

0

Во Мој Термин се воведени привремени ограничувања за некои матични лекари да не можат да креираат приоритетни упати. Пораката која ја добиваат е: „Во моментот не в ...

12.25.13 | Соопштенија | Read more

Јавна расправа за законот за лекови

0

Почитувани колеги, На следниот линк можете да ја превземете информацијата дека на 25.12.2013 ќе се одржи јавната расправа за законот за лекови. Јавната расправа ќе се ...

12.24.13 | Соопштенија | Read more

Писмо од ЛКМ до МЗ

0

Почитувани колеги, Заради големиот број на јавувања од страна на матичните доктори кои добија писма од Министерство за Здравство ,за издавање на голем број на при ...

12.24.13 | Соопштенија | Read more

Среќна Нова 2014! Viti i Ri 2014!

0

Почитувани колеги, Помина уште една цела година во која сите работевме макотрпно,направивме голем број на прегледи,поставивме голем број на дијагнози,го превени ...

12.23.13 | Соопштенија | Read more

Одржана работилница – Кичево

0

Почитувани колеги, На ден 17.12.2013 година во Кичево се одржа работилница на тема Кардиоваскуларни ризици и превенција. Покрај работилницата беа презентирани и изва ...

12.19.13 | Работилници | Read more