Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Архива за категоријата Работилници

Одржани работилници – Штип

0 Одржани работилници - Штип

Почитувани колеги, На 1.07.2021 и 2.07.2021 во Штип се одржаа две работилници на теми Корона вирус 2021 и Психофизички развој на доенче. ...

07.4.21 | Работилници | Read more

Одржани работилници – Битола

0 Одржани работилници - Битола

Почитувани колеги, На ден 26.06.2021 во Битола се одржаа две работилници на теми Психофизички развој на доенче и Корона вирус 2021. ...

07.4.21 | Работилници | Read more

Одржани работилници – Гостивар

0 Одржани работилници - Гостивар

Почитувани колеги, На ден 26.06.2021 во Гостивар се одржаа две работилници на теми Психофизички развој на доенче и Корона вирус 2021. ...

07.4.21 | Работилници | Read more

Одржани работилници – Делчево

0 Одржани работилници - Делчево

Почитувани колеги, На ден 25.06.2021 во Делчево се одржаа две работилници на теми Психофизички развој на доенче и Корона вирус 2021. ...

07.4.21 | Работилници | Read more

Одржани работилници

0 Одржани работилници

Почитувани колеги, Во изминатите денови беа реализирани работилници во Охрид, Велес, Кочани, Кичево. ОХРИД ОХРИД КИЧЕВО КИЧЕВО ВЕЛЕС ВЕЛЕС КОЧАНИ КО ...

06.18.21 | Работилници | Read more

Работилници Кочани 12.06.2021

0

Почитувани колеги, На ден 12.06.2021 со почеток од 12:00 часот во Хотел Брана Градче, Кочани ќе се одржат предавања на теми Психофизички развој на доенче и Корона вирус 202 ...

06.11.21 | Работилници | Read more

Работилници Гостивар 19.06.2021 и 26.06.2021

0

Почитувани колеги, На ден 19.06.2021 и 26.06.2021 со почеток од 13:00 часот за докторите одГостивар, со почитување на Ковид-19 мерки ќе се одржи состанок и предавањана теми: -К ...

06.8.21 | Работилници | Read more

Работилници Охрид 11.06.2021

0

Почитувани колеги, На ден 11.06.2021 со почеток од 13:00 часот, за докторите од Охрид, во просториите на Црвен Крст Охрид, со почитување на Ковид-19 мерки ќе се одржи состан ...

06.3.21 | Работилници | Read more

Одржана работилница – Штип

0 Одржана работилница - Штип

Почитувани колеги, На ден 17.10.2020 во Штип се одржа работилница на тема Доплер сонографија. ...

10.19.20 | Работилници | Read more

Работилници Тетово 30.10.2020

0

Почитувани колеги, На ден 30.10.2020 во Тетово ќе се одржат две работилници на теми Доплер сонографија на каротиди и Доплер сонографија на нозе со почеток од 14:00 часот. ...

10.13.20 | Работилници | Read more