Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Archive for 2020

Воведување на нов образец ЛУ1-Ковид 19

0

Почитувани, Управата за електронско здравство го извести Фондот дека во Националниот систем Мој Термин е имплементиран новиот образец за упат ЛУ1- Covid19 и дека ист ...

12.31.20 | Соопштенија | Read more

Капитација за месец Октомври 2020

0

Почитувани колеги, пуштена е капитација за месец октомври. Со почит ...

12.31.20 | Соопштенија | Read more

Распоред на саботни дежурства Идадија 09.01.2021 – 17.04.2021

0

Распоред-на-саботни-дежурства-Идадија-09.01.2021-17.04.2021 ...

12.31.20 | Списоци за дежурства | Read more

Среќна Нова Година!

0

Почитувани колеги, Помина уште една тешка и многу исцрпувачка година за нас.За прв пат ФЗОМ не организира преговори со ЛКМ.Нема ни награда иако бевме цело време в ...

12.31.20 | Соопштенија | Read more

Потреба од доктор по општа медицина

0

ПЗУ РЕ-ВИТА од Скопје, Општина Чаир има потреба за вработување на: Доктор по општа медицина со / или без работно искуство на неопределено време. Заинтересираните к ...

12.28.20 | Соопштенија | Read more

Распоред на саботни дежурства Битола 02.01.2021 – 04.09.2021

0

Распоред-на-саботни-дежурства-Битола-02.01.2021-04.09.2021 ...

12.25.20 | Списоци за дежурства | Read more

Новини во правна регулатива Сл.Весник бр.300 и бр.304

0

Службен весник на РСМ, бр. 300 од 17.12.2020 година ИСПРАВКА НА ОДЛУКАТА ЗА ИЗМЕНУВАЊЕ И ДОПОЛНУВАЊЕ НА ОДЛУКАТА ЗА ПРЕВЕНТИВНИ ПРЕПОРАКИ, ВРЕМЕНИ МЕРКИ, НАРЕДЕНИ МЕРКИ, ...

12.23.20 | Новини во правна регулатива | Read more

Новини во правна регулатива Сл. Весник бр.298 од 16.12.2020

0

ОДЛУКА ЗА ИЗМЕНУВАЊЕ И ДОПОЛНУВАЊЕ НА ОДЛУКАТА ЗА ПРЕВЕНТИВНИ ПРЕПОРАКИ, ВРЕМЕНИ МЕРКИ, НАРЕДЕНИ МЕРКИ, НАМЕНСКИ ПРОТОКОЛИ, ПЛАНОВИ И АЛГОРИТМИ ЗА ПОСТАПУВАЊЕ ЗА ...

12.21.20 | Новини во правна регулатива | Read more

Дополнето соопштение за ЛКМ од 17.12.2020

0

Почитувани, На следниот линк можете да превземете дополнетo Соопштение за ЛКМ од 17.12.2020 година. СООПШТЕНИЕ-ЗА-ЛКМ-17.12.2020 Дополнувањето на Соопштението е во след ...

12.19.20 | Соопштенија | Read more

Издавање на сертификати за Доплер работилници

0

Почитувани колеги, ЗПЛРМ за сите членови кои го посетиле нашиот сајт со предавањата за Доплер работилници, ќе издава сертификати во сабота на 19.12.2020 година во 10:00 ...

12.15.20 | Соопштенија | Read more