Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Archive for 2018

Новини во правна регулатива Сл. Весник бр.228 од 12.12.2018 и Сл. Весник бр.229 од 14.12.2018

0

Во последнитe броeви на Службен весник на РМ, бр. 228 од 12.12.2018 година се донесени: -ОДЛУКА ЗА ДОПОЛНУВАЊЕ НА ОДЛУКАТА ЗА УТВРДУВАЊЕ НА РЕФЕРЕНТНИ ЦЕНИ НА ОРТОПЕДСКИ И ...

12.28.18 | Соопштенија | Read more

Распоред на саботни дежурства Гази Баба 12.01.2019 – 11.05.2019

0

Распоред на саботни дежурства Гази Баба 12.01.2019 - 11.05.2019 ...

12.27.18 | Списоци за дежурства | Read more

Известување од Институт за хистологија и ембриологија

0

Izvestuvanje_maticni lekari ...

12.27.18 | Соопштенија | Read more

Среќна Нова 2019!

0 Среќна Нова 2019!

Почитувани колеги доктори и здравствени соработници, Помина цела 2018 година со многу турбуленции, многу средби, многу состаноци, но без круцијални реформи во на ...

12.27.18 | Соопштенија | Read more

Известување за специјализација по семејна медицина

0

Почитувани колеги, Заради голем број на јавувања на матични доктори кои се во недоумица дали е задолжителна специјализација по семејна медицина или не - колегите ...

12.25.18 | Соопштенија | Read more

Тестови кои што се достапни на Клиника за Токсикологија

0

Почитувани Колеги, Ќе Ве молиме да ги информирате сите Ваши колеги за можноста за одредување на долунаведените лекови и дроги во нашата токсиколошка лабораториј ...

12.25.18 | Соопштенија | Read more

Работилници – Кавадарци 28.12.2018

0

Почитувани колеги, На ден 28.12.2018 со почеток од 12:00 во просториите на Црвен Крст Кавадарци ќе се одржат работилници на теми Акутен панкреатит, Хеликобактер пилори и ...

12.25.18 | Работилници | Read more

Одржана работилница – Дебар

0 Одржана работилница - Дебар

Почитувани колеги, На ден 11.12.2018 во Дебар се одржаа две работилници на теми Дивертикулоза и Несакани ефекти од лекови. ...

12.12.18 | Работилници | Read more

Соопштение за нов рок за поднесување барања за анекси за продолжување на договорите

0

Почитувани колеги, на следниот линк можете да го превземете денешното соопштение од ФЗОМ. Soopstenie 11_12_2018 ...

12.11.18 | Соопштенија | Read more

Стоматолозите, фармацевтите и лекарите револтирани од односот на Фондот за здравствено осигурување

0

[embed width="400" height="300"]https://youtu.be/S7mI7wvJiRw[/embed] Стоматолошката, фармацевтската и лекарската комора реагираат на условувањето од Фондот за здравство до сабота сите матични ...

12.11.18 | Соопштенија | Read more