Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Archive for 2022

Одлука за зголемување на капитациониот бод

0

Почитувани колеги, На ден 26.12.2022 год - УО на ФЗОМ донесе одлука за зголемување на капитациониот бод кај матични доктори од 63 ден на 75 ден и кај стоматолози од 48 ден н ...

12.27.22 | Соопштенија | Read more

Потреба од доктори по општа медицина

0

Почотувани, Потребни се доктори по општа медицина за вработување на неопределно време во ординации во Центар и Ѓорче Петров. Тел за контакт: 075 248 883 Емаил: dr.ruza@yahoo.c ...

12.21.22 | Соопштенија | Read more

Работилници Кавадарци

0

Почитувани, На 22 и 23.12.2022 година ќе се одржат работилници на теми Хемостатски пореметувања и Guillain-Barre синдром за колегите од Кавадарци, Росоман, Неготино и Демир Ка ...

12.19.22 | Соопштенија | Read more

Известување до сите здравствени работници и соработници

0

Почитувани,На следнот линк можете да ја погледнете видео пораката од УстановатаМедицински симулациски центар.https://drive.google.com/file/d/1ZzCoFlsJMg1_rNxhTzN9GRhuCXZE0pkS/view?usp=sharingСо почи ...

12.19.22 | Соопштенија | Read more

ДОКТОРИ СПЕЦИЈАЛИСТИ ИМА, АМА СИТЕ САКААТ ВО СКОПЈЕ ДА ОСТАНАТ, А СИТЕ ГРАЃАНИ ПЛАЌААТ ЗДРАВСТВО, ВЕЛИ Д-Р ЧОЛАКОВА-ДЕРВИШОВА

0

Д-р Чолакова-Дервишова вели дека многу проблеми се наталожени со години и не може да се решат, во краток рок. (Фото: К. Попов) Термини за специјалистички прегледи не ...

12.11.22 | Соопштенија | Read more

Гостување во емисија Ваш Термин на ТВ Сонце

0

Почитувани колеги, На ден 28.11.2022, Претседателот на ЗПЛРМ, Д-р. Лилија Чолакова - Дервишова гостуваше во емисијата Ваш Термин на ТВ Сонце на тема - Проблеми во приват ...

12.5.22 | Соопштенија | Read more

Одржани работилници – Гостивар

0 Одржани работилници - Гостивар

Почитувани колеги, На ден 3.12.2022 во Гостивар се одржаа две работилници на теми Хемостатски пореметувања и Guiilain-Barre синдром. ...

12.5.22 | Работилници | Read more

Распоред на саботни дежурства Бит Пазар 10.12.2022- 04.03.2023

0

Распоред-на-саботни-дежурства-Поликлиника-Бит-Пазар-10.12.2022-04.03.2023 ...

12.5.22 | Списоци за дежурства | Read more

Одржани работилници – Свети Николе

0 Одржани работилници - Свети Николе

Почитувани колеги, На ден 1.12.2022 во Свети Николе се одржаа работилници на теми Guillain-Barre синдром и Хемостатски пореметувања. ...

12.5.22 | Работилници | Read more

Известување од УК за Токсикологија

0

Известување-УК-за-Токсикологија ...

11.25.22 | Соопштенија | Read more