Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Archive for 2023

Потреба од Доктор по општа/семејна медицина

0

ПЗУ Д-р Сара Медикал Центар од н.Црниче-Скопје има потреба од Доктор по општа/семејна медицина со работно искуство со деца и возрасни. Заинтересираните кандидати ...

12.26.23 | Соопштенија | Read more

Гостување на МРТВ Тема на денот: Предизвици на матичните лекари

0

Почитувани колеги, На ден 23.12.2023, Претседателот на ЗПЛРМ, Д-р. Лилија Чолакова Дервишова гостуваше во емисијата на МРТВ Тема на денот: Предизвици на матичните лека ...

12.25.23 | Соопштенија | Read more

Одржана работилница Струмица

0 Одржана работилница Струмица

Почитувани колеги, На ден 21.12.2023 во Струмица се одржа работилница на тема Астма и ХОББ. ...

12.25.23 | Работилници | Read more

Распоред на саботни дежурства Ченто 06.01.2024 – 20.04.2024

0

Raspored-na-sabotni-dezurstva-Poliklinika-Cento-06.01.2024-do-20.04.2024 ...

12.25.23 | Списоци за дежурства | Read more

Членарина за 2023

0

Почитувани колеги, ЗПЛРМ Ве замолува сите кои немаат платено чланарина за оваа година, да си платат. За да може да функционира сајтот на ЗПЛРМ, да се плати админи ...

12.21.23 | Соопштенија | Read more

Упатство за начин на примена на образецот ЛУ1-П

0

Почитувани, На следниот линк можете да го превземете Упатството за начинот на примена на образецот ЛУ1-п со архивски број 12 – 23533/1 од 18.12.2023 година. Архивирано-уп ...

12.20.23 | Соопштенија | Read more

Известување за матични лекари за упатување за Кабинет за дојка

0

Izvestuvanje-za-maticni-lekari-za-upatuvanje-za-Kabinet-za-dojka ...

12.18.23 | Соопштенија | Read more

Гостување во емисија Фактор здравје 15.12.2023

0

https://www.youtube.com/embed/MK5CMEOL0yw ...

12.16.23 | Соопштенија | Read more

Потреба од доктор по општа/семејна медицина

0

ПЗУ Поликлиника Медика Плус-Скопје, има потреба од доктор по општа/семејна медицина со или без работно искуство на неопределено време за работа како матичен лекар. ...

12.15.23 | Соопштенија | Read more

Состанок и работилница Струмица 21.12.2023

0

Почитувани колеги, Ве покануваме на состонак на 21.12.2023 во Europe house -Струмица од 14-16 часот .Состанокот ќе биде со следниот дневен ред: 1.Дискусија и изнаоѓање на заед ...

12.15.23 | Соопштенија | Read more