Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Archive for 2021

Одржани работилници – Тетово

0 Одржани работилници - Тетово

Почитувани колеги, Ве известуваме дека на ден 21.12.2021 во Тетово се одржаа две работилници на теми Корона Вирус 2021 и Психофизички развој на доенче. ...

12.24.21 | Работилници | Read more

Работилници Кавадарци – 29.12.2021

0

Почитувани колеги, Ве информираме дека на ден 29.12.2021 во Кавадарци во просториите на Црвен Крст Кавадарци со почеток од 14:00 часот ќе се одржат работилници на теми К ...

12.24.21 | Соопштенија | Read more

Одржани работилници – Кавадарци

0 Одржани работилници - Кавадарци

Почитувани колеги, На 15.12.2021 и 17.12.2021 во Кавадарци се одржаа работилници на теми Коронавирус 2021 и псхофизички развој на доенче. ...

12.24.21 | Работилници | Read more

Распоред на саботни дежурства Чаир 25.12.2021 – 09.04.2022 Корегиран

0

Raspored-na-sabotni-dezurstva-Cair-25.12.2021-09.04.2022-Koregiran ...

12.16.21 | Списоци за дежурства | Read more

Одржани работилници – Штип

0 Одржани работилници - Штип

Почитувани колеги, Во Штип се одржаа две работилници на теми Корона вирус 2021 и Психофизички развој на доенче. ...

12.16.21 | Работилници | Read more

Работилници Тетово

0

Почитувани колеги, На ден 21.12.2021 со почеток од 15:00 часот во просториите на управната зграда на старата стоковна куќа на плоштад Тетово (влез од кај ЕВН), ќе се одржа ...

12.15.21 | Соопштенија | Read more

Распоред на саботни дежурства Поликлиника Ѓорче Петров 25.12.2021 – 09.04.2022

0

Raspored-na-sabotni-dezurstva-Gjorce-Petrov-25.12.2021-09.04.2022 ...

12.15.21 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Поликлиника Идадија 18.12.2021 – 09.04.2022

0

Raspored-na-sabotni-dezurstva-Idadija-18.12.2021-09.04.2022 ...

12.15.21 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Поликлиника Чаир 25.12.2021 – 16.04.2022

0

Raspored-na-sabotni-dezurstva-Cair-25.12.2021-16.04.2022 ...

12.15.21 | Списоци за дежурства | Read more

Линк за конференцијата за реформите во примарната здравствена заштита

0

Почитувани,На линкот подоле можете да ја проследите конференцијата за реформите во Примарната здравствена заштита, организирана со поддршка на Светска здравстве ...

12.15.21 | Соопштенија | Read more