Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Archive for 2019

Среќна Нова 2020! Viti i Ri 2020!

0 Среќна Нова 2020! Viti i Ri 2020!

Почитувани колеги , соработници, здравствени работници и пријатели, Нека Новата 2020 Година донесе нови радости, добро здравје и исполнување на сите Ваши желби. ...

12.31.19 | Соопштенија | Read more

Упатство за хемодијализа

0

Почитувани, На следниот линк можете да го превземете Упатството за издавање на упат за хемодијализа од страна на матичните лекари. Упатство-за-Хемодијализа-Мат ...

12.31.19 | Соопштенија | Read more

Итна потреба од доктор по општа медицина

0

Амбулантата ПЗУ Медико Марија во Чаир, итно бара доктор по медицина. Се работи во две смени. Тел за контакт: 070 240 919 и 02/2611128. ...

12.31.19 | Соопштенија | Read more

Одржана работилница – Гевгелија

0 Одржана работилница - Гевгелија

Почитувани колеги, На ден 24.12.2019 во Гевгелија се одржа работилница на тема Вилсонова болест. ...

12.26.19 | Работилници | Read more

Итна потреба од лекар по општа медицина

0

Почитувани, Итно се бара вработување на лекар по општа медицина во Амбуланта ПЗУ Медико Марија-Скопје. Информации на телефон 075 871 985 ...

12.26.19 | Соопштенија | Read more

Апел за помош за Доктор Виолета

0

Почитувани колеги, замолувам во име на човечноста, хуманоста, единството, разумот-македонци, албанци, бошњаци, турци, роми, срби доктори-сите да уплатиме на жиро ...

12.21.19 | Соопштенија | Read more

Нема капитација за Доктор Виолета

0

Почитувани колеги, Само да Ве информирам дека докторката Виолета не доби капитација за Септември иако работеше вредно цел месец сама без медицинска сестра. Секо ...

12.21.19 | Соопштенија | Read more

Новини во правна регулатива Сл. Весник 238, 239 и 254/2019

0

Во последниот број на Сл.Весник 254/2019 од 12.12.2019 се донесени следниве прописи  -ПРОГРАМА ЗА ИЗМЕНУВАЊЕ НА ПРОГРАМАТА ЗА ЗАДОЛЖИТЕЛНО ЗДРАВСТВЕНО ОСИГУРУВАЊЕ НА ...

12.16.19 | Новини во правна регулатива | Read more

Соопштение од ФЗОМ

0

Во текот на месец ноември и почетокот на месец декември Фондот за здравствено осигурување и Лекарската комора остварија повеќе работни средби на кои беа разглед ...

12.14.19 | Соопштенија | Read more

Концесии Здравствен Дом Скопје

0

Koncesii-Skopje ...

12.13.19 | Соопштенија | Read more