Организација на ЗПЛРМ

Членови на управен одбор на ЗПЛРМ

Скопје – Центар – Д-р. Мила Проданова

Скопје – Центар – Д-р. Христина Лескароска

Скопје – Карпош – Д-р. Радица Маџоска

Скопје – Кисела Вода – Д-р. Љубомир Стефановски

Скопје – Чаир – Д-р. Мевледин Куч – потпретседател за примарно здравство

Скопје – Гази Баба – Д-р. Влатко Јовановски

Скопје – Д-р. Лидија Ристовска – потпретседател за секундарно здравство

Куманово – Д-р. Фатмир Хасани

Куманово – Д-р. Зорица Јовановска

Велес – Д-р. Лилија Чолакова Дервишова – претседател

Гостивар – Д-р. Мухарем Салиу

Штип – Д-р. Златко Стојменов

Охрид – Д-р. Љупчо Костески и Д-р. Биљана Трпеска

Битола – Д-р. Драган Талевски и Д-р. Магдалена Петровски

Струга – Д-р. Габријела Тодороска

Дебар – Д-р. Абиб Мулаи

Прилеп – Д-р. Нора Димшоска Тасеска и Д-р. Биљана Јордановска

Кичево – Д-р. Ејуб Ѓулша

Кавадарци – Д-р. Тони Јовановски

Неготино – Др. Коста Костадинов

Кочани – Д-р. Јованка Алексова

Радовиш – Д-р. Зојка Стевчева

Тетово – Д-р. Светлана Трифуновска

Тетово – Д-р. Гајур Џафер

Делчево – Д-р. Соња Маврудиева Георгиевска

Струмица – Д-р. Елица Станишљевиќ

Струмица – Д-р. Ели Сулева Јанева

Струмица – Д-р. Татјана Атанасова

Струмица – Д-р. Кирил Манчев

Гевгелија – Д-р. Христина Прошева

Валандово – Д-р. Кирчо Стојчевски

Македонски Брод  – Д-р. Игор Дабески

Кратово – Д-р. Душко Павловски

Крива Паланка – Д-р. Иле Стаменковски

Берово – Д-р. Милка Суџуковиќ

Адвокат на ЗПЛРМ – Гроздан Сутинов – Велес

Коментарите се оневозможени

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари