Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Archive for 2014

Инфо билтен бр.50

0

Почитувани, На следниот линк можете да го превземете Инфо билтенот бр.50. Инфо билтен бр.50 ЈАНУАРИ 2015 ...

12.31.14 | Соопштенија | Read more

Презентација КВ ризик

0

Почитувани матични, Секој матичен доктор ќе може да си прави реоценка на ризик факторот кај својот пациент со помош на висината на ЛДЛ. Презентација КВ ризик С ...

12.30.14 | Соопштенија | Read more

Барање и предлози од ЗПЛРМ до Влада, МЗ и ФЗОМ за подобри реформи на секундарно ниво

0

На состанок со здружение на приватни лекари на РМ во ЛКМ на ден 28.12.2014 година договорено е да во склоп на здружението конечно да профункционира и здружение на приват ...

12.30.14 | Соопштенија | Read more

Правилник за медицински дневник

0

Почитувани, На следниот линк можете да го превземете Правилникот за видот, формата и содржината на образецот за водење на медицински дневник. Правилник за медиц ...

12.30.14 | Соопштенија | Read more

Новини во правна регулатива Сл. Весник бр.195 од 26.12.2014

0

Во базата на прописи од "Службен весник на РМ" бр. 195 од 26.12.2014 објавени се следните прописи: • НАЦИОНАЛНА ГОДИШНА ПРОГРАМА ЗА ЈАВНО ЗДРАВЈЕ ВО РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈ ...

12.30.14 | Новини во правна регулатива | Read more

Матичните лекари на обука секој петти викенд

0 Матичните лекари на обука секој петти викенд

...

12.28.14 | Соопштенија | Read more

Гостувања на ТВ Сонце и 24 Вести

0

На ден 24.12.2014 година Претседателот на ЗПЛРМ беше гостин во емисијата Ваш доктор, на ТВ Сонце. Тема - преголемо користење на диазепами, системски здравствени проблем ...

12.25.14 | Соопштенија | Read more

Капитација за месец септември

1

Почитувани колеги, пуштена е капитација за месец септември. Со почит, Др Лили ...

12.23.14 | Соопштенија | Read more

Новини во правна регулатива Сл.Весник бр.188 од 19.12.2014

0

Во базата на прописи од "Службен весник на РМ" бр. 188 од 19.12.2014 објавени се следните прописи: • ЗАКОН ЗА ИЗМЕНУВАЊЕ И ДОПОЛНУВАЊЕ НА ЗАКОНОТ ЗА ЗДРАВСТВЕНА ЗАШТИТА ...

12.22.14 | Соопштенија | Read more

Невработените не треба лично да доаѓаат во фондот за пререгистрација

0

Невработените лица нема да мораат по први јануари да доаѓаат за пререгистрација во просториите на фондот за здравствена заштита. Директорката Маја Парнарџиева З ...

12.22.14 | Соопштенија | Read more