Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Archive for 2012

Саботни дежурства – Поликлиника Ченто

0

Почитувани колеги, На следниот линк можете да го превземете списокот за саботни дежурства во поликлиника Ченто. Саботни дежурства - Поликлиника Ченто ...

12.27.12 | Списоци за дежурства | Read more

Оглас од МЗ за пројавување на интерес за дејност и закуп во ПЗЗ

0

Почитувани колеги, На следниот линк можете да го превземете огласот од МЗ за пројавување на интерес за дејност и закуп во ПЗЗ. МЗ пријавување на интерес за дејно ...

12.26.12 | Соопштенија | Read more

Потсетување за нови анекс договори

0

Почитувани колеги, Ве потсетуваме дека треба да се обратите до ФЗОМ, со цел да потпишете анекс договор за новата година. Со почит, ЗПЛРМ ...

12.26.12 | Соопштенија | Read more

Одлука за изменување на одлуката за утврдување на референтни цени на лекови

0

Почитувани колеги, На следниот линк можете да ја превземете одлуката за изменување на одлуката за утврдување на референтни цени на лекови кои се на листата на лек ...

12.25.12 | Соопштенија | Read more

Медицинска документација во услови на штрајк на дел од лекарите

0

Почитувани колеги, На следниот линк можете да го превземете известувањето од ФЗОМ за издавање на медициснка документација на осигурениците во услови на штрајк н ...

12.24.12 | Соопштенија | Read more

Матичните лекари влегоа во војна со специјалистите

0 Матичните лекари влегоа во војна со специјалистите

Почитувани колеги, На следните линкови можете да ги превземете написите од дневните весници Фокус и Ден каде што претседателката на ЗПЛРМ даде коментар за ситуац ...

12.22.12 | Соопштенија | Read more

Волонтирање во ФЗОМ

0

Почитувани колеги, На следните линкови можете да ги превземете Објавата и програмата за волонтирање во ФЗОМ за 2013-та година. Објава волонтирање ФЗОМ 2013 Програ ...

12.20.12 | Соопштенија | Read more

Известување за работилница за ХИВ

0

Почитувани колеги, На следниот линк можете да го превземете повикот за учество на лекари од примарна здравствена заштита на работилница за ХИВ која се организира ...

12.18.12 | Соопштенија | Read more

Одлука за утврдување на референтни цени на лекови и одлука за измена на листа на лекови

0

Почитувани колеги, На следните линкови можете да ја превземете Одлуката за утврдување на референтни цени на лекови и Одлуката за измена на листата на лекови кои п ...

12.18.12 | Соопштенија | Read more

Акционен план за заштита на здравјето на населението во Р. Македонија од штетните ефекти на студените бранови и студеното време

0

Почитувани колеги, На следните линкови можете да ги превземете поканата и агендата за Акциониот план за заштита на здравјето на населението во Р. Македонија од шт ...

12.17.12 | Соопштенија | Read more