Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Archive for 2015

Известување за примена на пријавите/извештаите за индивидуални евиденции

0

Izvestuvanje od MZ Lista na izvestai-prijavi-evidencii ...

12.30.15 | Соопштенија | Read more

Известување за електронски упат – Мој Термин

0

Известување за електронски упат Мој Термин ...

12.29.15 | Соопштенија | Read more

Gezuar Viti i Ri 2016

0 Gezuar Viti i Ri 2016

Te nderuar koleg doktor dhe bashkepunetor shendetesor; Te gjitheve Ju Uroj Vitin Ri, me plot shendet,lumturi dhe suksese ne te gjithe segmentet e jetes. Doktor te kenaqur ,paciente te kenaqur. Te gjithe per nje ,nje per te gjithe. Qe ti realizojme kerkesat tona per gjendje me te mi ...

12.29.15 | Соопштенија | Read more

Среќна Нова 2016!

0 Среќна Нова 2016!

Почитувани колеги доктори и наши здравствени соработници! На сите Ви посакувам СРЕЌНА НОВА 2016 ГОДИНА исполнета со добро здравје,радост и успеси на сите полиња ...

12.29.15 | Соопштенија | Read more

Медицинска сестра бара работа

0

CV Данче Стојанова ...

12.27.15 | Соопштенија | Read more

Распоред за саботни дежурства – Ченто – 02.01.2016 – 30.04.2016

0

Распоред на саботни дежурства - Ченто 02.01.2016 - 30.04.2016 ...

12.25.15 | Списоци за дежурства | Read more

Потреба од доктор по општа медицина – ПЗУ Ѓулша Кичево

0

ПЗУ ДР Ѓулша од Кичево бара доктор по општа медицина.Плата солидна. Контакт тел: 071 221 030 ...

12.24.15 | Соопштенија | Read more

Распоред за саботни дежурства – Бит Пазар – 02.01.2016 – 25.06.2016 – Корегиран

0

Почитувани, На следниот линк можете да го превземете корегираниот распоред за саботни дежурства за Поликлиника Бит Пазар за период 02.01.2016 - 25.06.2016. Распоред-на-са ...

12.22.15 | Списоци за дежурства | Read more

Потреба од двајца доктори по општа медицина

0

Приватна ординација од Скопје има потреба од: Доктор по општа медицина, со работно искуство со деца и возрасни (2 извршители). Плата и услови за работа солидни. Те ...

12.22.15 | Соопштенија | Read more

Измени и дополнувања на ЗЗЗ

0

Почитувани колеги, На следниот линк можете да ги превземете измените и дополнувањата на ЗЗЗ како материјал кој е доставен до Собрание на РМ. ЗЗЗ Декември 2015 Со ...

12.15.15 | Соопштенија | Read more