Наредба за превземање на превентивни мерки – Морбили

Почитувани колеги,

Наредбата од Министерот за Здравство по однос на превентивните мерки кои што треба да се превземат по однос на епидемијата на морбили во Скопје, Струмица и Куманово можете да ја превземете во делот Превземања или на следните два линка:

Морбили 1

Морбили 2

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари