Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Archive for 2016

Среќна Нова 2017!

0 Среќна Нова 2017!

Почитувани колеги, Помина уште една бурна година во која сите ние направивме милионски број на прегледи, одговоривме на илјадници телефонски јавувања, реализ ...

12.30.16 | Соопштенија | Read more

Дали сте за единствен електронски картон?

0

Пополнувањето на анкетниот прашалник е анонимно. Прашалникот можете да го пополните на следниот линк: Прашалник Добиените резултати ќе послужат за правење н ...

12.30.16 | Соопштенија | Read more

Листа на дежурни аптеки Велес за месец Јануари 2017

0

Дежурни аптеки Велес - Јануари 2017 ...

12.30.16 | Соопштенија | Read more

Саботни дежурства Поликлиника Ченто 01.01.2017 – 29.04.2017

0

Саботни дежурства Поликлиника Ченто 01.01.2017 - 29.04.2017 ...

12.27.16 | Списоци за дежурства | Read more

Работилница Кавадарци 29.12.2016

0

Почитувани колеги, На ден 29.12.2016 со почеток од 14:00 часот во просториите на Црвен Крст Кавадарци ќе се одржи работилница на тема Употреба на канабис во медицински це ...

12.24.16 | Соопштенија | Read more

Матичните доктори да пријавуваат случаи на грип

0

Почитувани колеги, Велес, исто како и целата Република е длабоко навлезен во епидемиското ширење на грипот, со голем број на заболени лица од сите возрасти со кара ...

12.21.16 | Соопштенија | Read more

Одржана работилница Тетово

0 Одржана работилница Тетово

Почитувани колеги, Во Тетово на ден 16.12.2016 се одржа работилница на тема Колоректален карцином. ...

12.18.16 | Работилници | Read more

Распоред на саботни дежурства Идадија 31.12.2016 – 22.04.2017

0

raspored-na-sabotni-dezurstva-poliklinika-idadija-31-12-2016-22-04-2017 ...

12.14.16 | Списоци за дежурства | Read more

Гостување на ТВ Телма

0

Почитувани колеги, На ден 13.12.2016 год, Претседателот на ЗПЛРМ Др Лилија Чолакова Дервишова беше поканета во утринска емисија на ТВ Телма. ...

12.13.16 | Соопштенија | Read more

Распоред на саботни дежурства Ѓорче Петров 24.12.2016 – 22.04.2017

0

raspored-na-sabotni-dezurstva-gjorce-petrov-24-12-2016-22-04-2017 ...

12.13.16 | Списоци за дежурства | Read more