Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Archive for 2017

Распоред на саботни дежурства Јане Сандански 20.01.2018 – 05.05.2018

0

Распоред на саботни дежурства Поликлиника .Јане Сандански 20.01.2018-05.05.2018 ...

12.30.17 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Драчево 03.03.2018 – 16.06.2018

0

Распоред на сабoтни дежурства Поликлиника Драчево 03.03.2018-16.06.2018 ...

12.30.17 | Списоци за дежурства | Read more

Капитација за месец Октомври 2017

0

Почитувани колеги, Пуштена е капитација за месец Октомври 2017. Со почит, Др Лили ...

12.30.17 | Соопштенија | Read more

Листа на дежурни аптеки Велес – Јануари 2018

0

Дежурни аптеки Велес Јануари 2018 ...

12.26.17 | Соопштенија | Read more

Корегиран распоред за саботни дежурства Ченто 30.12.2017 – 28.04.2018

0

Распоред на саботни дежурства Поликлиника Ченто 30.12.2017 - 28.04.2018 ...

12.25.17 | Списоци за дежурства | Read more

Официјално известување од ФЗОМ за дигиталните сертификати

0

EZK Certifikat ...

12.22.17 | Соопштенија | Read more

Распоред на саботни дежурства Бит Пазар 13.01.2018 – 28.04.2018

0

Распоред на саботни дежурства Поликлиника Бит Пазар 13.01.2018-28.04.2018 ...

12.20.17 | Списоци за дежурства | Read more

Квалификуван дигитален сертификат на овластено лице во ПЗУ – замена за ЕЗК – полномошно за ЕЗК

0

Почирувани, На следниот линк можете да го превземете правилникот за измена на правилникот за пристап на веб порталот на ФЗОМ кој излезе во Сл. Весник на РМ број 184/2 ...

12.19.17 | Соопштенија | Read more

Распоред на саботни дежурства Ченто 30.12.2017 – 21.04.2018

0

Распоред на саботни дежурства Поликлиника Ченто 30.12.2017 - 21.04.2018 ...

12.19.17 | Списоци за дежурства | Read more

Одржана работилница – Дебар

0 Одржана работилница - Дебар

Почитувани колеги, На ден 13.12.2017 во Дебар се одржа работилница на тема Белодробен карцином. ...

12.15.17 | Работилници | Read more