Превземања

Измени на законот за здравствено осигурување

Промени во позитивната листа од 15.11.2011

Dr Karadzovski – def na slucaj

МИЛЕНКОВИЌ-2010-ДЕФИНИЦИИ

Годишно собрание на ЗПЛРМ 29.10.2011

Инфо билтен бр.10

Инфо билтен бр.9

Конкурс за доедукација по семејна медицина

Молба за доедукација

Упатство за печатени рецепти

Записник од работна средба со ЗПЛРМ и ЛК

Упатство за препишување на рецепти од страна на матичните лекари

Записник од работилница Велес 08.06.2011

Инфо билтен бр.7

Информација морбили 19-та недела

Правилник за електронска здравствена картичка

Презентација за цели во ПЗЗ за 2011-2012 година

Правилник

Писмо за обуки на матични доктори

Покана за обука на матични доктори, епидемиолози и инфектолози

Распоред за одржување на обуки

Заклучоци од состанокот на Управниот одбор на ЗПЛРМ 16.04.2011

Наредба епидемија морбили

Алгоритам епидемија морбили

Известување за матични лекари

Одлука за прогласување на епидемија

Заклучоци 12.04.2011

Наредба морбили

Известување за хроничен рецепт

Инфо билтен бр.6

Ортопедски помагала

Македонска Асоцијација за Хипертензија

Информација за осигурениците

Препораки за лекари

Споредба на одредбите

Инфо билтен бр.5

Писмо до Здруженијата за 7-ми Април

Правилник за награди по повод 7-ми Април

Упатство за лиценцирање на Microsoft Windows

Договор помеѓу ЗПЛРМ и Мајкрософт Македонија

Список на ПЗУ кои имаат платено членарина за 2011

Препорака КТИС

Електронска здравствена картичка

Список на ПЗУ кои имаат платено членарина за 2010

Теми за разговор со министерството за здравство

Инфо билтен бр.4

Покана

Договор општа медицина 27.01.2011

Договор гинекологија 27.01.2011

Информација за работата на ФЗОМ 2010

Инфо билтен бр.3

Матични грип 1

Матични грип 2

СЗО Препораки грип 2010 – 2011

Реакција Гинеколози

Соопштение 17.06.2010

Инфо билтен 2/2010

Иницијатива

Морбили 1

Морбили 2

ФЗОМ Договори 2011/2012

Конкурс за специјализација и доедукација

IL-1 обрасци

Македонска Асоцијација за Хипертензија 27.11.2010

Фокус бр. 803 од 19.11.2010

Позитивна листа на лекови

Инфо билтен бр.1/2010

Коментарите се оневозможени

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари