Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Архива за категоријата Списоци за дежурства

Распоред на саботни дежурства Чаир 30.07.2022 – 05.11.2022

0

Raspored-na-sabotni-dezurstva-Poliklinika-Cair-30.07.2022-05.11.2022 ...

07.23.22 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Идадија 30.07.2022 – 12.11.2022

0

Raspored-na-sabotni-dezurstva-Idadija-30.07.2022-12.11.2022 ...

07.22.22 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Ѓорче Петров 23.07.2022 – 22.10.2022

0

Raspored-na-sabotni-dezurstva-Poliklinika-Gjorce-Petrov-23.07.2022-22.10.2022 ...

07.7.22 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Јане Сандански 23.07.2022 – 22.10.2022

0

Raspored-na-sabotni-dezurstva-Jane-Sandanski-23.07.2022-22.10.2022 ...

07.4.22 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Поликлиника Ченто 11.06.2022 – 24.09.2022

0

РАСПОРЕД-ЗА-САБОТНИ-ДЕЖУРСТВА-ВО-ПОЛИКЛИНИКА-ЧЕНТО-ОД-11.06.2022-ДО-24.09.2022-nov ...

06.20.22 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Бит Пазар 18.06.2022 – 03.09.2022

0

Raspored-na-sabotni-dezurstva-Poliklinika-Bit-Pazar-18.06.2022-03.09.2022 ...

06.17.22 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Драчево 28.05.2022 – 20.08.2022

0

Raspored-na-sabotni-dezurstva-Dracevo-28-05-2022-до-20-08-2022 ...

05.23.22 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Битола за 2022

0

Почитувани колеги, На следниот линк можете да го превземете распоредот на саботни дежурства за Битола за 2022-ра година. Raspored-na-sabotni-dezurstva-Bitola-za-2022 ...

05.13.22 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Идадија 16.04.2022 – 23.07.2022

0

Raspored-na-sabotni-dezurstva-Idadija-16.04.2022-23.07.2022 ...

04.13.22 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред на саботни дежурства Чаир 16.04.2022 – 23.07.2022

0

Raspored-na-sabotni-dezurstva-Cair-16.04.2022-23.07.2022 ...

04.11.22 | Списоци за дежурства | Read more