Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Archive for 2011

Понуда од Медикус Хелп

0

Понуда - Medicus Help Сет за превенција - Medicus Help ...

12.31.11 | Соопштенија | Read more

Преговори за нови договори со ФЗОМ за 2012 година

47

Почитувани колеги На ден 28.12.2011 година се водеа преговори со ФЗОМ за сите области-Примарна,Гинекологија,Специјалистички и Лабораторија Наши барања беа 1.100% исп ...

12.30.11 | Соопштенија | Read more

Потсетување за новите обрасци

14

Почитувани колеги, Управниот одбор на ЗПЛРМ ве потсетува дека од 01.01.2012 мора да ги користите новите обрасци и новиот начин на упатување на повисоко ниво на здравст ...

12.24.11 | Соопштенија | Read more

Дежурства Куманово

7

LEKARI KUMANOVO LEKARI KUMANOVO 2 ...

12.23.11 | Соопштенија | Read more

Култура на коментирање на www.zplrm.mk

5

Почитувани корисници на сајтот www.zplrm.mk, Забележани се коментари со многу недостојни и погрдни зборови кои што сигурно не доликуваат на изразување на докторите. www. ...

12.22.11 | Соопштенија | Read more

Капитација за септември

46

Почитувани колеги, средствата за капитација 70% септември се пуштени од Скопје во петокот на 16.12.2011. ...

12.19.11 | Соопштенија | Read more

Потрошувачка на лекови по генерика за 2010-та година

0

Почитувани колеги, ова е се што сме препишале за 2010 година-во бројка на рецепти. Potrosuvacka na lekovi od Listata na lekovi po generika za 2010 godina ...

12.19.11 | Соопштенија | Read more

Инфо билтен бр.14

9

Почитувани колеги, На следниот линк можете да го превземете Инфо билтенот бр.14. Info Bilten br 14 - Final ...

12.15.11 | Соопштенија | Read more

ХОМЕПАТСКИ/ИЗОПАТСКИ ПРЕПАРАТИ на SANUM KEHLBECK сега и во Македонија

0

Препаратитете можете да ги набавите во сите поголеми аптеки во Македонија Изопатските антибиотици NOTAKEHL и QUENTAKEHL имаат моќ и задача бактеријата во својата патоген ...

12.14.11 | Соопштенија | Read more

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА УПАТУВАЊЕ НА ПОВИСОКО НИВО НА ЗДРАВСТВЕНА ЗАШТИТА

16

Известување до избраните лекари за измена и дополнување на начинот на упатување на пациенти на повисоко ниво на здравствена заштита Izvestuvanje do IZB Lek za izmena i dopolnuvanje na n ...

12.13.11 | Соопштенија | Read more