Известување до сите здравствени работници и соработници

Почитувани,

На следнот линк можете да ја погледнете видео пораката од Установата
Медицински симулациски центар.

https://drive.google.com/file/d/1ZzCoFlsJMg1_rNxhTzN9GRhuCXZE0pkS/view?usp=sharing

Со почит,


Сектор за нормативно-правни, управни работи и човечки ресурси
Медицински симулациски центар
e-mail: msc@zdravstvo.gov.mk
тел. 02/3112-276

*Мој Термин*
Министерство за здравство –
Управа за електронско здравство Скопје
ул. 50та Дивизија 14А, 1000 Скопје
<https://www.google.com/maps/search/50%D1%82%D0%B0+%D0%94%D0%B8%D0%B2%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D1%98%D0%B0+14%D0%90,+1000+%D0%A1%D0%BA%D0%BE%D0%BF%D1%98%D0%B5?entry=gmail&source=g>
*02-15-444*

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари