Датабаза

Упатство за внесување на податоците:

1. Полињата се пополнуваат со македонска поддршка (Alt+Shift) од тастатурата, освен полето за Email, кое што се пополнува на латиница.

2. Сите полиња мораат да бидат пополнети.

3. Ако во Вашата ординација имате повеќе од еден доктор, пополнете ја формата за сите доктори кои што работат во Вашата ординација.

4. Кога ќе ги пополните сите полиња, кликнете на Прати.

Вашето име (задолжително)

Вашето презиме (задолжително)

Името на Вашата ординација (задолжително)

Специјалност на ординацијата (задолжително)

Улица и број на ординацијата (задолжително)

Име на град/општина (задолжително)

Телефонски број (задолжително)

Вашиот Email (задолжително)

Коментарите се оневозможени

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари