Работилници Кавадарци

Почитувани,

На 22 и 23.12.2022 година ќе се одржат работилници на теми Хемостатски пореметувања и Guillain-Barre синдром за колегите од Кавадарци, Росоман, Неготино и Демир Капија.

Работилниците ќе се одржат во просториите на Црвен Крст Кавадарци од 16:00ч.

(Црвен Крст се наоѓа во зградата на Домот на Културата Кавадарци,1 спрат).

Број на слушатели 15.

Пријавување на следниот линк: http://zplrm.azurewebsites.net/

 

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари