Одлука за зголемување на капитациониот бод

Почитувани колеги,


На ден 26.12.2022 год – УО на ФЗОМ донесе одлука за зголемување на капитациониот бод кај матични доктори од 63 ден на 75 ден и кај стоматолози од 48 ден на 61 ден.

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари