Итна потреба од доктор по општа медицина

Амбулантата ПЗУ Медико Марија во Чаир, итно бара доктор по медицина. Се работи во две смени.

Тел за контакт: 070 240 919 и 02/2611128.

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари