Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Archive for 2015

Капитација за месец септември 2015

0

Почитувани колеги, Пуштена е капитација за месец септември 2015 год. Со почит Др Лили ...

12.14.15 | Соопштенија | Read more

Распоред на саботни дежурства Бит Пазар 02.01.2016 – 25.06.2016

0

Распоред-на-саботни-дежурства-Бит-Пазар-02 01-25 06 2016 ...

12.13.15 | Списоци за дежурства | Read more

Како против суденото време – препораки за матичните лекари

0

Како против студеното време - македонски Како против студеното време - албански ...

12.12.15 | Соопштенија | Read more

Повеќе пари од државата за приватните лекари

0

[embed width="400" height="300"]https://www.youtube.com/watch?v=ag5-N8BF8ds[/embed] ...

12.12.15 | Соопштенија | Read more

ФЗОМ: ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА КАПИТАЦИЈАТА ЗА МАТИЧНИТЕ ЛЕКАРИ ОД 10% ОД 1. ЈУЛИ

0

[embed width="400" height="300"]https://www.youtube.com/watch?v=I6jekI_yWME[/embed] ...

12.12.15 | Соопштенија | Read more

Зголемување на капитацијата за матични лекари

0

Почитувани, На следниот линк можете да го превземете соопштението на ФЗОМ за зголемување на капитацијата за матични лекари. Soopstenie za pokacuvanje na kapitacija maticni lekari 11-12-2015 ...

12.12.15 | Соопштенија | Read more

Распоред за саботни дежурства Драчево 09.01.2016 – 23.04.2016

0

Драчево 09.01.2016 - 23.04.2016 ...

12.12.15 | Списоци за дежурства | Read more

Распоред за саботни дежурства Јане Сандански 26.12.2015 – 02.04.2016

0

Јане Сандански 26.12.2015 - 02.04.2016 ...

12.12.15 | Списоци за дежурства | Read more

Зголемување на капитацијата за матични стоматолози

0

Почитувани, На следниот линк можете да го превземете соопштението на ФЗОМ за зголемување на капитацијата за матични стоматолози. Soopstenie za pokacuvanje na kapitacija 10-12-2015 ...

12.10.15 | Соопштенија | Read more

ПЗУ Поликлиника Хоспиталиа – Прилеп – потреба од персонал

0

ПЗУ Поликлиника Хоспиталиа-Прилеп има потреба од: 1.Доктор по општа медицина со положен стручен испит за работа на неопределено работно време 2.Дипломиран биоло ...

12.9.15 | Соопштенија | Read more