Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари

Archive for 2017

Капитација за месец Септември 2017

0

Почитувани колеги, пуштена е капитација за месец септември. Со почит Др Лили ...

12.5.17 | Соопштенија | Read more

Потреба од матичен доктор Кичево

0

Се бара матичен доктор за Кичево Контакт телефон 071221030 ...

11.29.17 | Соопштенија | Read more

Распоред на саботни дежурства Поликлиника Ѓорче Петров 16.12.2017 – 14.04.2018

0

Распоред на саботни дежурства Поликлиника Ѓорче Петров 16.12.2017 - 14.04.2018 ...

11.28.17 | Списоци за дежурства | Read more

Сметка за солидарна помош

0

Почитувани колеги, ЗПЛРМ отвори подсметка која ќе има единствена цел, солидарна помош за колеги кои имаат здравствени проблеми. 300000004148726 Комерцијална Банка Со ...

11.24.17 | Соопштенија | Read more

24 анализа – Има ли Владата стратегија за поправање на еден од најважните сектори во државата?

0

Државата веќе месец дена егзистира без министер за здравство, во болниците се жалат сите, и граѓаните и лекарите... Има ли Владата стратегија за поправање на еден од ...

11.23.17 | Соопштенија | Read more

Распоред на саботни дежурства Идадија 9.12.2017 – 31.03.2018

0

Распоред-на-саботни-дежурства-Поликлиника-Идадија-09.12.2017-31.03.2018 (1) (1) ...

11.21.17 | Списоци за дежурства | Read more

МАТИЧНИТЕ ЛЕКАРИ БАРААТ ПАЦИЕНТИТЕ ДА ПЛАЌААТ 30 ДЕНАРИ ЗА ПЕЧАТЕЊЕ РЕЦЕПТИ И УПАТИ

0

Матичните лекари очекуваат дека со воведување партиципација ќе се намали бројот на пациенти, кои непотребно доаѓаат во амбулантите. - Д-р Лилија Чолакова Дервишо ...

11.21.17 | Соопштенија | Read more

Пациентите да плаќаат по 30 денари од посета на матичен, бара Здружението на приватни лекари

1

[embed width="400" height="300"]https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=vp967NhTrXk[/embed] Капитација од 65 денари и пациентот да плаќа манипулативен трошок за влез кај матичен од најмалку 30 денари. ...

11.19.17 | Соопштенија | Read more

Трошковник на едно ПЗУ

0

На последниот Управен одбор на ЗПЛРМ се донесе одлука повторно да го објавиме Трошковникот на едно ПЗУ, бидејќи сеуште има структури во нашава држава кои мислат де ...

11.18.17 | Соопштенија | Read more

Хуманоста на дело!

0

Почитувани колеги, На последниот состанок на Управен одбор на ЗПЛРМ едногласно се донесе одлука нашиот сметководител да отвори посебна потсеметка - за сосотојби ...

11.18.17 | Соопштенија | Read more