Гостување во Утринска програма на ТВ Телма

0

Почитувани колеги, Претседателот на ЗПЛРМ на ден 13.06.2023 имаше гостување во Утринската програма на ТВ Телма на секогаш актуелната тема проблеми во здравството. h ...

06.15.23 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Известување и доставување на Предлог на предлог на надлежниот матичен лекар за утврдување инвалидност (Образец П-8)

0

Почитувани, Во прилог ви го праќам Известувањето бр. 03-11304/1 од 07.06.2023 година со кој ви го доставуваме новиот образец П-8 со наслов „Предлог на надлежниот матичен ле ...

06.15.23 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Работилници – Дебар 16.06.2023

0

Почитувани колеги, Во петок, 16.06.2023 со почеток од 16:00 часот во просториите на секретаријатот на Општа болница Дебар ќе се одржат две работлиници на теми Астма и ХОБ ...

06.15.23 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Одржани работилници Делчево

0 Одржани работилници Делчево

Почитувани колеги, На ден 08.06.2023 во Делчево и покрај големото невреме се одржаа две работилници на теми Астма и Хобб и Алцхајмер. ...

06.12.23 | Работилници | Прочитај повеќе

Распоред на саботни дежурства Бит Пазар 03.06.2023 – 19.08.2023

0

Распоред-на-саботни-дежурства-Поликлиника-Бит-Пазар-03.06.2023-19.08.2023 ...

06.12.23 | Списоци за дежурства | Прочитај повеќе

Барање за промена на скалесто плаќање за рурални амбуланти

0

Почитувани, Во последниве години имаме тренд на масовно иселување, особено во југоисточниот дел од Македонија. Од друга страна сведоци сме дека многу од селските ...

06.12.23 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Капитација за месец Март 2023

0

Почитувани колеги, Пуштена е капитација за месец март. Со почит, ЗПЛРМ ...

06.7.23 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Мозочен удар и улогата на Аминалон во неговата превенција и третман

0 Мозочен удар и улогата на Аминалон во неговата превенција и третман

Повеќе информации можете да прочитате во следниот документ: Мозочен-удар-и-улогата-на-Аминалон-во-превенција-и-третман ...

05.29.23 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Одржани работилници – Крива Паланка

0 Одржани работилници - Крива Паланка

Почитувани колеги, Во Крива Паланка се одржаа работилници на теми Астма и Хобб и Алцхајмер. ...

05.27.23 | Работилници | Прочитај повеќе

Лекарски егзодус

0

Партиски и политички препукувања е смешно да има во здравството, кога немаме веќе кадар, со ваков став претседателката на Здружението на приватни лекари, Лилија ...

05.27.23 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари