Соопштение бр.7

0

Претседателот на ЗПЛРМ заедно со двата потпретседатели и колегата Милорад Ристески кој е во првостепената комисија за казни при Фондот, направија план за посета н ...

09.26.10 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Соопштение бр.6

0

По барање на новинар на весникот Време, дадена е изјава од Д-р. Лилија Чолакова Дервишова за текот на имплементацијата за електронската картица. Кажано е да доктори ...

09.26.10 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Соопштение бр.5

0

Одржан е состанок на Управен одбор на ЗПЛРМ во просториите на ЛКМ каде е соопштено што е сработено и што е ново. Направена е пререгистрација на здружението од стра ...

09.26.10 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Соопштение бр.4

0

Побарано е прием кај Директорката на фондот Г-ѓа Маја Парнаџиева Змејковска. Во рок од два дена е добиен прием на кој од страна на Д-р. Лилија Чолакова Дервишова беа ...

09.26.10 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Соопштение бр.3

0

По барање на новинар од весникот Дневник, направено е интервју со претседателот на ЗПЛРМ, Д-р. Лилија Чолакова Дервишова во врска со намалувањето на бодот и момента ...

09.26.10 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Соопштение бр.2

0

По повод написите во дневна штампа да за јавното здравство се набавени 1 700 компјутери за ИЗИС. Претседателот на ЗПЛРМ, Д-р. Лилија Чолакова Дервишова направи реак ...

09.26.10 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Соопштение бр.1

0

На ден 06.06.2010 во просториите на Даре Џамбаз се одржа годишното собрание на ЗПЛРМ на кое требаше да се избере нов претседател на здружението. Од Управниот одбор како ...

09.26.10 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Добредојдовте

6

Добредојдовте на новиот сајт на ЗПЛРМ (Здружение на приватните лекари на Република Македонија) ...

09.15.10 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари