Соопштение бр.2

0

По повод написите во дневна штампа да за јавното здравство се набавени 1 700 компјутери за ИЗИС. Претседателот на ЗПЛРМ, Д-р. Лилија Чолакова Дервишова направи реак ...

09.26.10 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Соопштение бр.1

0

На ден 06.06.2010 во просториите на Даре Џамбаз се одржа годишното собрание на ЗПЛРМ на кое требаше да се избере нов претседател на здружението. Од Управниот одбор како ...

09.26.10 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Добредојдовте

6

Добредојдовте на новиот сајт на ЗПЛРМ (Здружение на приватните лекари на Република Македонија) ...

09.15.10 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари