Капитациониот бод е 50 денари од 1-ви Април

5

Почитувани колеги, Капитациониот бод ќе биде 50 денари од 1-ви Април. На ден 25.03.2011 година ми беше соопштено да бодот нема да биде 50 денари од 1 Март бидејќи Министер ...

03.27.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Посета на членството во Куманово 25.03.2011

0

На ден 25.03.2011 од страна на Др Лили беше посетено членството во Куманово. Информирани се за сите новини кои се случиле и кои ќе се случат.Нови договори,критериуми за ...

03.27.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Посета на членството во Кичево 24.03.2011

0

На ден 24.03.2011 од страна на Претседателот на ЗПЛРМ беше посетено членството во Кичево. Колешката Др Ејуб Гјулше имаше направено одлична организација на сите колеги ...

03.27.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Инфо Билтен бр.5

0

Почитувани колеги, На следниот линк ќе можете да го превземете Инфо Билтенот бр.5 од ФЗОМ. Инфо билтен бр.5 Овој број на инфо билтенот е осврт на измени на рефере ...

03.27.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Капитационен бод

33

Почитувани колеги, Преправете си ја цената на капитацијата на 50 денари. Пред да фактурирате за месец Март проверете ја висината на капитациониот бод или повикајт ...

03.21.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Состанок со координаторите по градови 20.03.2011

10

На ден 20.03.2011 година ЗПЛРМ одржа состанок со членовите кои се координатори по градови за да ги информира за сите ново настанати работи. Првата информација беше да ...

03.20.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Делење на ваучери во недела 20.03.2011

4

Почитувани, Се повикуваат сите координатори на ЗПЛРМ по градови да дојдат на 20.03.2011 (недела) во 13:00 часот во просториите на ЛКМ и да подигнат ваучери кои што потоа ќ ...

03.19.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Писмо за награди и признанија по повод 7-ми Април 2011

2

Почитувани колеги, На следните линкови можете да ги најдете следните документи: 1. Писмо до Здруженијата за 7-ми Април 2. Правилник за награди по повод 7-ми Април ...

03.16.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Оглас за вработување на одредено време – Струмица

1

ПЗУ Др.Елица Станишлевиќ, Струмица бара лекар на одредено време - замена за породилно отсуство. Контакт:elica@es.com.mk ...

03.13.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Посета на членството во Дебар 09.03.2011

9

На ден 09.03.2011, претседателот на ЗПЛРМ го посети членството во Дебар. Целта на оваа средба беше да се информираат колегите за сите новини во врска со приватното здра ...

03.10.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари