Деловен процес ИЛ обрасци 7 дополнувања со образец А, Б и В

1

Почитувани, По состанокот кој го имавме на оваа тема, а и по извршените консултации со нашите подрачни служби, направив мали корекции и дополнувања на претходната ...

10.21.10 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Писмо до членовите на групите ЛКМ од 19.10.2010

0

Во продолжение можете да го превземете писмото до членовите на групите испратено од Лекарска Комора на Македонија. Линк: pismo do clenovite na grupite 19.10.2010. ...

10.21.10 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Соопштение бр.20

2

На ден 16.10.2010 во 13 часот во Даре Џамбаз се одржа состанок со докторите од Скопје, претставници на здравни домови и ПЗУ, педијатри, гинеколози. На истиот состанок прис ...

10.17.10 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Приватните лекари незадоволни од својот статус во системот Дневник 16.10.2010

10 Приватните лекари незадоволни од својот статус во системот Дневник 16.10.2010

За матичните лекари е неразбирливо што ним им се закануваат со казни за непочитување закон, кој се' уште не е усвоен Докторите од примарното здравство се носит ...

10.17.10 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Симпозиум Дом на АРМ

0

Почитувани колеги, Ве известуваме дека на ден 22.10.2010 година во 15:30 часот, сала 4 во Домот на АРМ - Скопје, ќе се одржи Симпозиум за лекари во организација на Македонск ...

10.15.10 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Соопштение бр.19

0

Почитувани членови на ЗПЛРМ, Ве известуваме дека на ден 16.10.2010 (сабота), во 13:00 во просториите на Даре Џамбаз - Скопје, ќе се одржи состанок со членството од Скопје. ...

10.14.10 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Специјална понуда од KIA Motors

0

Со големо задоволство Ве информираме дека Киа Моторс Мацедониа како импортер на KIA MOTORS, во дел од својата стратегија, одлучи да воведе специјални попусти за членови ...

10.13.10 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Попуст во KIA MOTORS за членовите на ЗПЛРМ

0

До Здружение на приватни лекари Во Макединија Г-ѓа Лилија Чолакова Дервишова Предмет: Понуда Почитувани, Согласно телефонскиот разговор, во врска со це ...

10.7.10 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Соопштение бр.18

0

На ден 26.09.2010 година дел од претседателството имаа договорено средба со колегите од Куманово во 12 часот и во Крива Паланка во 15 часот. Во Куманово имаше одлична орг ...

09.28.10 | Соопштенија | Прочитај повеќе

ОТВОРЕНО ПИСМО ДО МИНИСТЕРСТВОТО ЗА ЗДРАВСТВО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

0

Дали знаете кој се грижи за здравјето на граѓаните на РМ? МАТИЧНИОТ ДОКТОР Дали знаете кој е базата на здравството во РМ? МАТИЧНИОТ ДОКТОР Предмет : Преиспиту ...

09.27.10 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари