Приватните лекари се за дополнително осигурување

0

Здружението на приватните лекари на Македонија го поддржува предлогот за дополнително осигурување. Лекарите сметаат дека со мали средства граѓаните ќе добијат по ...

11.15.10 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Инфо билтен 1/2010 ФЗОМ

0

Почитувани, Со цел подобро да Ве запознаеме со работата на ФЗОМ, одлучивме преку кратки содржински теми во Инфо билтен да Ве информираме за работата на ФЗОМ. Инф ...

11.9.10 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Министерство за Здравство на РМ – Известување: Тетанус

2

До Сите Општи болници, Здравствени домови, Клиника за инфективни болести и фебрилни состојби, Здружение на приватни лекари ПРЕДМЕТ: Известување Министерств ...

11.7.10 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Демант по повод напис во Фокус

4

Почитувана Адријана, Ви се обракам во името на сите матични доктори во РМ. Моето име е Лилија Чолакова Дервишова и сум претседател на сите приватни лекари во РМ. Ко ...

11.5.10 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Соопштение бр.22

1

Целодневна работилница вo хотел Романтик - Велес Почитувани колеги, Голема благодарност за колегите кои дојдоа на целодневна работилница на Романтик во Велес. ...

11.3.10 | Соопштенија | Прочитај повеќе

БАРАЊЕ ЗА ИНТЕГРАЦИЈА НА ПОСТОЕЧКИТЕ СОФТВЕРСКИ РЕШЕНИЈА ВО ПЗУ СО ИЗИС

2

ПРОБЛЕМАТИЧНИ ДЕЛОВИ ВО ПРЕДЛОЖЕНОТО РЕШЕНИЕ • Интернет инфраструктура За воведување на предложеното WEB решение потребна е добра интернет инфраструктура во з ...

11.3.10 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Соопштение бр.21

7

Почитувани колеги, Од страна на претседателот на ЗПЛРМ, на денот за идеи во Владата на РМ беа доставени десет размислувања како идеи во кој правец треба нешто да с ...

10.31.10 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Регистрирана катедра по семејна медицина

0

Почитувани колеги, На Медицинскиот Факултет - Скопје, регистрирана е катедрата по семејна медицина. Повеќе информации има во Службен Весник. Штом ќе ги добиеме, ис ...

10.25.10 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Позитивна листа на лекови

0

Почитувани колеги, на нашиот сајт е додаден нов дел Превземања Можете да ја превземете позитивната листа на лекови со едноставно кликање на линкот. ...

10.25.10 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Образец за евиденција за замена на лекари ФЗОМ

9

Почитувани, На состанокот одржан на ден 13.10.2010 година во просториите на ФЗОМ помеѓу претставници на лекарска комора Д-р Ванчо Апостоловски и Д-р Лилијана Чолакова ...

10.21.10 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари