Одлука за референтни цени на лекови

3

Почитувани колеги, Ве информираме дека одлуката за изменување и дополнување на одлуката за утврдување на референтни цени на лекови од листата на лекови кои паѓаа ...

09.20.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

ХПВ семинар Охрид 20.09.2011

0

Семинари на тема: „ХПВ ВАКЦИНА ВО ПРЕВЕНЦИЈА НА РАКОТ НА ГРЛОТО НА МАТКАТА – ПРЕДРАСУДИ ИЛИ ВИСТИНА“? се наменети за лекарите од општа пракса и лекарите од превент ...

09.16.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Покана за семинар за мали сипаници

0

Почитувани колеги, согласно "Националната програма за јавно здравје на Р.Македонија за 2011година", а во врска со реализацијата на "Обуката за програмата за ерадик ...

09.16.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Известување од ФЗОМ по однос на упатување

3

Почитувани колеги, По добиените забелешки од матичните лекари за нејаснотии при упатувањето според новиот правилник кој стапи во сила на 01.09.2011 година, Ве информи ...

09.14.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Соопштение за измените во правилникот за БПО постапка на товар на Фондот

0

Почитувани колеги, На следните линкови можете да ги превземете следните документи: Соопштение за измените во правилникот за БПО постапка на товар на Фондот Пр ...

09.13.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

ХПВ Семинар Тетово 15.09.2011

0

Семинари на тема: „ХПВ ВАКЦИНА ВО ПРЕВЕНЦИЈА НА РАКОТ НА ГРЛОТО НА МАТКАТА – ПРЕДРАСУДИ ИЛИ ВИСТИНА“? се наменети за лекарите од општа пракса и лекарите од превент ...

09.12.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Велешани први ќе ја користат електронската здравствена картичка

0

Се тестира системот на Интернет или веб-сервисот преку кој ќе комуницираат лекарите и аптекарите откако ќе се воведат електронските здравствени картички. Во Фондо ...

09.12.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Известувања од ФЗОМ

35

Почитувни колеги, На следните линкови можете да ги превземете неколкуте известувања од ФЗОМ. 1. Правилник за содржината и начинот на остварувањето на правата и о ...

09.3.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Средби со членството од западна Македонија

2

Преседателството на ЗПЛРМ за овој викенд планира средби со членството од западна Македонија и тоа во следните термини: Дебар во 11 часот на ден 03.09.2011 Струга 13.30 и ...

09.2.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Записник од одржаниот состанок на Управен одбор на ЗПЛРМ од 25.08.2011

15

Присутни Др Лилија Чолакова Дервишова Др Мевледин Куч Др Милорад Ристески Др Иле Стаменковски Др Владо Јовановски Др Биљана Огњанова Др Љупчо Стефановски Др ...

08.29.11 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари