Иницијатива за промена на закон за партиципација

2

Почитувани колеги, Бидејќи целата докторска фела побара да има партиципација, претседателството на ЗПЛРМ, реши да даде иницијатива за промена на законот до минис ...

12.10.10 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Наредба за превземање на превентивни мерки – Морбили

0

Почитувани колеги, Наредбата од Министерот за Здравство по однос на превентивните мерки кои што треба да се превземат по однос на епидемијата на морбили во Скопј ...

12.3.10 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Соопштение за склучување на договори за 2011/2012

15

Почитувани колеги, Во Дневник од 01.12.2010 излезе соопштението од ФЗОМ за склучување на договори за здравствени услуги за 2011/2012. Скенираното соопштение може да се п ...

12.2.10 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Конкурс за специјализација по семејна медицина и доедукација

0

Почитувани колеги, во Дневник со дата 30.11.2010 има конкурс за прием на кандидати за специјализација по семејна медицина и за доедукација на здравствени работници-и ...

11.30.10 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Известување за ИЛ-1 обрасци – Промена на избран лекар

2

Почитувани колеги, Ве известуваме дека процедурите за ИЛ-1 обрасци - Промена на избран лекар ќе важат од 15.12.2010. Финалната верзија можете да ја превземете во делот ...

11.29.10 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Соопштение бр.25

0

На ден 25.11.2010 година претседателството на ЗПЛРМ одржа состанок со колегите од Кавадарци и Неготино. Колегите беа запознаени со нови информации, процедури, критер ...

11.29.10 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Македонска Асоцијација за Хипертензија

0

На 27.11.2010 година (сабота) во Конгресниот Центар, бизнис-сала на Скопски Саем, ќе се одржи состанок на МАХ со почеток во 11:00 часот. Агендата може да ја симнете во делот ...

11.22.10 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Реакција од Д-р. Стоје Стојмановски Фокус бр.803 од 19.11.2010

0

Во делот Превземања или на следниов линк Фокус бр.803 од 19.11.2010 можете да ја најдете реакцијата на Д-р. Стоје Стојмановски. ...

11.22.10 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Соопштение бр.24

0

На ден 21.11.2010, претседателството на ЗПЛРМ го посети членството во Охрид и Ресен. Во Охрид беше присутна и претставничката од Струга. Целта беше да се информираат ...

11.22.10 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Соопштение бр.23

2

На ден 18.11.2010 се одржа состанок помеѓу Директорот Илчо Захариев, Проф.Милошоски и Д-р Лилија Чолакова Дервишова. Тема на разговор беше Режим на препишување на леко ...

11.19.10 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари