Одржани работилници

0 Одржани работилници

Почитувани колеги, Ве информираме дека оваа недела успешно се одржаа по две работилици во Дебар и Гостивар. ...

06.20.21 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Одржани работилници

0 Одржани работилници

Почитувани колеги, Во изминатите денови беа реализирани работилници во Охрид, Велес, Кочани, Кичево. ОХРИД ОХРИД КИЧЕВО КИЧЕВО ВЕЛЕС ВЕЛЕС КОЧАНИ КО ...

06.18.21 | Работилници | Прочитај повеќе

Работилници Делчево

0

Почитувани колеги, На ден 25.06.2021 во Делчево со почеток од 17:00 часот ќе се одржат две работилници на теми Корона Вирус 2021 и Психофизички развој на доенче. Пријавув ...

06.18.21 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Работилници Битола

0

Почитувани колеги, ЗПЛРМ и оваа година организира две работилници со цел да се добијат потребните бодови за релиценцирање. Двете работилници ги носат потребните ...

06.18.21 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Нега и придружба во болница на дете до 3 годишна возраст

0

НЕГА-и-ПРИДРУЖБА-на-дете-во-болница ...

06.16.21 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Работилници Тетово

0

Почитувани колеги, На следните дати 25.06.2021 и 17.09.2021 со почеток од 14:00 часот за матичните доктори од Тетово ќе се одржат предавања на следните теми: Корона вирус 2021 ...

06.16.21 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Одржани состаноци со МЗ, ФЗОМ, ЛКМ и ЗПЛРМ

0

Почитувани колеги, На ден 9.06.2021 година се одржа состанок со Министерот за здравство, Директор на Фонд за здравство, ЛКМ и сите координатори по градови од ЗПЛРМ. Н ...

06.16.21 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Потреба од доктор по општа медицина

0

ПЗУ Др Мирјана од Куманово бара доктор по општа медицина на неопределено време сите информации јавете се на тел 075 255 383 ...

06.14.21 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Работен состанок со Министерот за здравство, Директорот на ФЗОМ и Претседателот на ЛКМ

0 Работен состанок со Министерот за здравство, Директорот на ФЗОМ и Претседателот на ЛКМ

Почитувани колеги, На ден 09.06.2021, ЗПЛРМ со своите координатори по градови имаше работен состанок со Министерот за здравство и со Директорот на ФЗОМ,Претседател на ...

06.11.21 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Филипче: Преземаме активности за приближување на услугата на матичните лекари до пациентите во руралните средини

0

Министерот за здравство д-р Венко Филипче денеска одржа состанок со претставниците на Лекарската Комора (ЛК), д-р Калина Гривчева Старделова и на Здружението на ...

06.11.21 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари