Распоред на саботни дежурства Ѓорче Петров 06.07.2024 – 12.10.2024

0

Распоред-на-саботни-дежурства-Ѓорче-Петров-06.07.2024-12.10.2024 ...

06.27.24 | Списоци за дежурства | Прочитај повеќе

Матичните амбуланти претворени во фотокопирници, Здружението реагира на ваквата појава и од министерот Тaравари бара воведување на е-здравство

0

Матични лекари секојдневно се жалат кај претседателката на Здружение на приватни лекари на Македонија дека нивните амбуланти се претворени во фотокопирници. Тие ...

06.27.24 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Новини во правна регулатива

0

Во базата на прописи од Службен весник на РМ, бр. Службен весник на РСМ, бр. 206 од 3.10.2023 година објавени се следните прописи: ПРАВИЛНИК ЗА ИЗМЕНУВАЊЕ И ДОПОЛНУВАЊЕ Н ...

06.10.24 | Новини во правна регулатива | Прочитај повеќе

Лекарска комора одбележа 32 години постоење: Со заеднички напори да креираме подобри услови за работа на лекарите и лекување на пациентите

0

Лекарската комора одбележа 32 години од постоењето како самостојна и професионална организација на сите доктори на медицина во нашата земја на свеченоста орган ...

06.5.24 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Потреба од медицинска сестра

0

Почитувани, ПЗУ Снежана Медика Плус Скопје Чаир има потреба од медицинска сестра. Информации на следната емаил адреса: snezanavardziska@gmail.com ...

05.31.24 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Работилници Делчево 07.06.2024

0

Почитувани колеги, На ден 07.06.2024 во Здравствен Дом Делчево (сала за состаноци) со почеток од 17:00 часот ќе се одржат две работилници на теми Ургентни состојби во ПЗЗ ...

05.31.24 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Матичните лекари и во среда на протест – ФЗОМ ги скратил лекарствата што смеат да ги препишуваат

0 Матичните лекари и во среда на протест - ФЗОМ ги скратил лекарствата што смеат да ги препишуваат

https://www.youtube.com/embed/ZpJvXgxkY_s ...

05.30.24 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Одржани работилници Гостивар

0 Одржани работилници Гостивар

Почитувани колеги, На ден 18.05.2024 во Гостивар се одржаа работилници на теми Ургентни состојби во ПЗЗ и Аутизам. ...

05.28.24 | Работилници | Прочитај повеќе

Распоред на саботни дежурства Драчево 08.06.2024 – 07.09.2024

0

Raspored-na-sabotni-dezurstva-Dracevo-08.06.2024-do-07.09.2024 ...

05.28.24 | Списоци за дежурства | Прочитај повеќе

Известување од ЈЗУ Институт за физикална медицина и рехабилитација Скопје

0

Почитувани, Во Клиниката за физикална медицина и рехабилитација, Скопје, секој понеделник работи амбуланта за протетика и ортотика од 11-13 часот со пет термини, ис ...

05.23.24 | Соопштенија | Прочитај повеќе

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари