Одржана работилница – Дебар

Почитувани колеги,

На ден 11.12.2018 во Дебар се одржаа две работилници на теми Дивертикулоза и Несакани ефекти од лекови.

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари