Потреба од доктор по општа медицина – ПЗУ Ѓулша Кичево

ПЗУ ДР Ѓулша од Кичево бара доктор по општа медицина.Плата солидна. Контакт тел: 071 221 030

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари