Нови отворени центри во Велес

Почитувани колеги,

Новина во Велес: Има отворено Центри за дијабет, астма, неврологија и интернистичка амбуланта во кругот на болницата.

Сите амбуланти работат на принцип Мој Термин.

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари