Соопштение бр.11

Од 27.7.2010, колегите од Струмица веќе не дежураат.

На ден 29.08.2010, посета на Струмица.

Состанокот е организиран од колешката Д-р. Елица Станишлевич – педијатар. Разговарано е за тековни проблеми. Моментално, најново е што не можат да издадат упат за РТГ од матичен. Задоволни се од работата на новото претседателство на ЗПЛРМ.

Во истиот ден, попладнето, се продолжи за Негорци каде се состанавме со членството од Гевгелија, Богданци и околината. Состанокот помина во одлична атмосфера, многу позитивна енергија и верба дека ако сме единствени можеме нешто да направиме. Да се работи транспарентно.

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари