Соопштение бр.10

На 26.08.2010, претседателот на ЗПЛРМ со двајцата потпретседатели беа примени кај Министерот Бујар Османи.

Разговарано е час и половина за сите проблеми.

Проблем број еден во врска со новиот нацрт закон за ЗЗЗ, побарано е сеопфатност, т.е, да сите здравствени установи постоечки влезат во мрежата на денот на стапување на законот. Разговарано е за бодот, партиципацијата и за тоа кој да ја обавува превенцијата во Македонија.

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари