Одржана работилница – Кичево

Почитувани колеги,

На ден 17.12.2013 година во Кичево се одржа работилница на тема Кардиоваскуларни ризици и превенција. Покрај работилницата беа презентирани и изваестувањата од управниот одбор на ЗПЛРМ за договорите, измените, како и за тековните проблеми на матичните доктори.

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари