Постапување во сезона на грип 2010/2011

Почитувани колеги,

Со цел Ваше побрзо информирање како основни носители на здравствената заштита на примарно ниво и партнери на Министерството за Здравство,

Ви ги доставувам најновите укажувања за постапување во сезона на грип со кои се надевам ќе бидете во можност брзо да ги информирате сите матични лекари.

Доставените дописи од страна на Министерството за Здравство ќе бидат дистрибуирани и по пошта, но истото може да одземе подолг временски период.

Ви благодарам за соработката

Со почит,

Д-р Сузана Маневска
Chief of the unit of communicable diseases
Department of preventive health care
Ministry of health
50th Division 6
1000 Skopje
Republic of Macedonia
tel.0038975-40-22-61

Укажувањата можат да се превземат на следните линкови или во делот Превземања.

Матични грип 1

Матични грип 2

СЗО Препораки грип 2010 – 2011

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари