Соопштение бр.22

Целодневна работилница вo хотел Романтик – Велес

Почитувани колеги,

Голема благодарност за колегите кои дојдоа на целодневна работилница на Романтик во Велес.Се надевам да на следната тие што не можеа да дојдат ке си пратат некоја замена.

Остана уште делот со казните од договорите.На работилницата присуствуваа два адвоката за да помогнат следниот договор да биде подобар за докторите.Адвокатот Стамен Филипов и адвокат Гроздан Сутинов дадоа свои конкретни предлози што и во кој дел може да се бара промена.

Колеги дали ви одговара во сабота да продолжиме во комора од 10 часот.

Со почит,

Д-р. Лилија Чолакова Дервишова

Коментари (1)

 

  1. Др Петре Стојановски напиша:

    Ако може од 12 цасот. Поздрав.

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари