Извршени контроли од страна на сектор Контрола при ФЗОМ

Почитувани колеги,

На следниот линк можете да го превземете соопштението од ФЗОМ за извршени контроли од страна на сектор Контрола при ФЗОМ.

Соопштение за контроли

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари