Се продава дигитален ехо апарат и опрема

Почитувани колеги,

Се продава дигитален ехо апарат поврзан со компјутер во реално време. Компјутерско ЕКГ со софтвер за интерпретација и Холтер за мерење на крвен притисок. Контакт тел: 070 252 577.

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари