Потреба од медицинска сестра

Почитувани,

ПЗУ  Леге Артис- Агнеса специјалистичка ординација за  гинекологија и акушерство од Скопје, има потреба од вработување на оппределено време на медицинска сестра или техничар со положен државен испит.

Број за контакт  070 222926 во периодот од  09-14 часот, од понеделник до петок.

Д-р. Агнеса Каракоева Даидовиќ

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари