Молекуларна детекција на Bordetella pertussis

Почитувани,

Ве известуваме дека на Институтот за микробиологија и паразитологија при Медицински факултет во Скопје, се изведува молекуларна детекција на Bordetella pertussis. За повеќе информации можете да го превземете следниот документ:

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари