Потреба од медицинска сестра ПЗУ Гинеко Медикус

ПЗУ Гинеко Медикус има потреба од медицинска сестра со или без работно искуство за работа во тим со матичен лекар на одредено време (замена на сестра на трудничко боледување). Плата по договор.

Контакт тел: 070 233 805 или 02/2444 819

ЦВ да се испрати на маил:

gineko_medikus@yahoo.com

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари