Работилници Кочани 2024

Почитувани колеги,

На ден 12.04.2024 и 15.11.2024 во Кочани, Хотел Сити Ин, ќе се одржат по две работилници на теми Ургентни состојби во ПЗЗ и Аутизам. Почетокот на работилниците и за двата термини е од 15:00 часот.

Пријавување на следниот линк: http://zplrm.azurewebsites.net/

Испрати коментар

Мора да бидете најавени за да испратите коментар.

Како да се регистрирам?

Корисни линкови

Министерство за Здравство Фонд за Здравство Лекарска комора За Здравје

Регистрирај се!
Министерство за Здравство
Драмски театар

Барај (Впиши го поимот и притисни enter)

Соопштенија со најмногу коментари